Inspirit Healing

Paranemisesta eheyteen

Healing Yin su 19.11. 2017 klo 11-14

Healing Yin - joogakurssi 3 h (teemana meridiaanit ja tunteet kehossa)

Hinta: 85 € (sis alv 24%)

Fyysinen kehomme on upea, kiehtova arkisto, johon energeettisesti tallentuu intensiivisimmät muistot ja kokemukset. Nämä kokemukset voivat ilmetä myös tukoksina, kireytenä tai solmuina – virtaus estyy. Yinjoogan avulla saamme kehon eri osista esiin, näkyväksi juuri sen mitä on tarpeen avata tässä hetkessä.

Marraskuun kurssin teema on tunteet ja meridiaanit (energiakanavat) kehon eri osissa. Kolmen tunnin matkalla syvennyt kehoosi ja sen tuntemuksiin. Kuuntelet ja kuulet ja vapautat tukoksia. Annat aikaa itsellesi. Saat kosketuksen lempeiden yinjoogan asanoiden, hengityksen ja tietoisen energiatyöskentelyn avulla energian valtavasta voimasta meihin.

Hengitys, asanat, kosketus ja kehon herättely painalluksin (meridiaanit, chakrat) harjoituksen aikana syventävät omaa matkaa matolla.

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Liikuntasetelit tulee toimittaa studiollemme varauksen vahvistamiseksi. Paikka: Merijooga Espoo, Piispanportti 5, katutaso (pihalla vapaa pysäköinti)

Ilmoittautuminen: www.merijooga.fi

Peruutusehdot Varaus on sitova 14 vrk ennen kurssin alkua.

Tätä aiemmin tulleissa peruutuksissa toimistomaksu 10 €. Voit veloituksetta vaihtaa toisen osallistujan tilallesi.